Over ons

Snelle

Zaagservice

Constante

website aanvulling

Ruime

Voorraad

Persoonlijk

Advies

Ons verhaal

Dankzij onze expertise als groothandel in stalen Dak- en Gevelpanelen, hebben wij bij Kalfsbeek Dak & Wand ons gepositioneerd als een betrouwbare partner in de bouwindustrie. Als een gedreven familiebedrijf zijn klantgerichtheid en betrouwbaarheid niet alleen kernwaarden voor ons, maar vormen ze de basis van alles wat we doen.

Ons streven naar voortdurende verbetering en het opbouwen van een solide reputatie zijn voor ons van onschatbare waarde. We geloven dat het leveren van hoogwaardige producten en het bieden van uitstekende service de sleutel zijn tot het succesvol volbrengen van uw bouwprojecten!

Erkend FALK-Dealer

Als erkend FALK-Dealer zijn we trots op onze samenwerking met een van de grootste producenten van Sandwichpanelen in Nederland. De panelen van FALK, die bekend staan om hun duurzaamheid en recyclebaarheid dankzij de innovatieve ‘CradleCore Technologie’, vormen de kern van ons assortiment. Deze panelen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar dragen ook bij aan een circulaire economie, wat bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Laten we samen uw bouwdromen realiseren!

Bij Kalfsbeek Dak & Wand vindt u de beste kwaliteit panelen voor de scherpste prijs. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij uw specifieke bouwklussen. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat u kunt vertrouwen op hoogwaardige producten en uitstekende service.

Bekijk hier onze populaire categorieën

Sandwichpanelen

Profielplaten

Lichtoplossingen

Bevestigingsmaterialen

Afdichting

Bekijk onze recente projecten

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?